Gala voluntarului 19 decembrie 2013

IMG_6140
IMG_6186
IMG_6237
IMG_6261
IMG_6345
IMG_6398
IMG_6490
IMG_6525
IMG_6553
Joi , 19 dec, ora 8 in sala primariei din Oltenita s-a desfasurat Gala voluntarului , editia I.
Patru O.N.G.-uri oltenitene au avut aceasta idee – ” Pas in viitor’ Oltenita, Asociatia Sportul pentru toti Calarasi, Dunare .edu, Clubul sportiv Tai Sabaki Oltenita.
Programul Galei a fost – un scurt program artistic sustinut de membrii clubului de dans sportiv Sportul Studentesc Bucuresti, membrii asociatiei Fundatia culturala Nana, membrii clubului sportiv Tai Sabaki si trupa de muzica Bleck and Rossen.A continuat cu prezentarea proiectelor de voluntariat realizate in anul 2012-2013, apoi au avut cuv\ntul invitatii si in final s-au acordat premiile.
In competitie au fost proiecte de la Liceul tehnologic” N. Balcescu” Oltenita, Scoala ” Aleex. D. Ghica” Oltenita, Scoala ” Spiru Haret” Oltenita – 2 proiecte, Scoala ” D. I. Ghica” Radovanu, Scoala Gimnaziala Curcani , Scoala ” C. Teodorescu” Soldanu, Fundatia culturala Nana, O.N.G. ” Pas in viitor”, Dunare .edu si Serviciul Judetean de Ambulanta Calarasi.
Au participat la 4 sectiuni – voluntarul junior, voluntarul senior, coordonator de voluntari, cel mai bun proiect.
Premiile au fost acordate de cele patru O.N.G. -uri organizatoare – cel mai bun proiect – O.N.G. ” Pas in viitor” , voluntarul junior – Dragan Valentina  – Dunare.edu, voluntarul senior – Lupu Ionut , Serviciul Judetean de Ambulanta Calarasi,coordonator de voluntari – Decu Valentina Liceul Tehnologic” N. Balcescu” Oltenita.
Multumim tuturor celor care ne-au sprijinit in aceasta activitate si Primariei Oltenita care pus la dispozitie sala de spectacol.
A fost o dovada ca in comunitatea noastra se munceste, a fost o incercare de a oferi exemple de buna practica, a fost un model de lucru in echipa.
Multumesc celor trei O.N.G.-uri care s-au implicat si tuturor celor care au inteles ca atunci cand muncesti mai si gresesti.Stim ca se putea si mai bine, dar la anul experienta noastra se va vedea si traim cu speranta ca va fi mai bine.

Despre pasinviitor

Îmi plac multe lucruri. Îmi place să lucrez cu copiii, îmi place să ajut oamenii, îmi place să călătoresc ...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu